• Photo Title 1
 • Photo Title 2
 • Photo Title 4
 • Photo Title 5
 • Photo Title 6
 • Photo Title 7
 • Photo Title 8
 • Photo Title 9
 • Photo Title 10

 

image001

image004На 23 юни стартирапървият в България експертен здравен портал–МАМА, ТАТКО И АЗ- с фокус майчиното и детско здраве. Той е създаден поради нарастващата необходимост от качествена и достоверна информация в Интернет.

На www.mamatatkoiaz.bg всеки родител може да получи компетентна и медицински достоверна информация по всички въпроси, свързани със семейното здраве и начин на живот.

Намерението на „Мама, татко и аз“ е да се превърне в основен източник на информация за българските семейства. Свидетели сме на нарастваща тенденция да се търси информация за здравословни проблеми, без да бъде проверен източникът на информация. Тревожен е фактът, че мненията и текстовете в Интернет, свързани със сериозни теми като бременността, раждането и отглеждането на деца, не са изказани от медици. Това създава предпоставки за дезинформация и уронване като цяло престижа на българското здравеопазване. Ето защо, сред основните цели е да се осигури лесен достъп до водещи медицински специалисти, да се предоставя достоверна здравна информация и да се изгради доверие между лекари и пациенти.

Екипът на портала разработва платформа, която ще направи достъпни уникални за България услуги:

 • online записване за преглед при специалист
 • online женска консултация
 • online училище за родители
 • online магазин за стоки и услуги в сферата на майчиното и детското здравеопазване.

Задпортала„Мама, татко и аз“ застават водещи специалисти в областта на акушерството и гинекологията, неонатологията, педиатрията, психологията и сексологията. Екип от изявени лекари е на разположение за виртуални консултации. Всеки пациент може сам да попълни данните си и да оторизира съответния лекар да ги наблюдава, коментира и попълва. Контактът със специалистите е личени конфиденциален и целта му е да послужи като допълнителен съвет, а не да влияе върху отношенията между лекуващия лекар и пациента.

 

СЪВЕТИ НА СПЕЦИАЛИСТА - ЕКИП

image005 image007 image006
д-р Анета Начева
Акушер-гинеколог
д-р Антони Ненов
Акушер-гинеколог
Валентин Робов
Психолог
image011 image013 image012

Гергана Ингилизова - Пенчева
Ембриолог

д-р Иван Диков
Акушер-гинеколог
д-р ИванКостов
Акушер-гинеколог
image016 image018 image017
доц. Красимир Янев
Уролог
доц. Никола Василев
Акушерство и гинекология, Неонатолог
доц. Ралица Георгиева
Патологоанатомия и онкология
image024 image023
доц. Румен Бостанджиев
Сексолог
д-р Румен Велев
Акушер-гинеколог

 

image026

image027РАДИО „ФЕМИЛИ“

В рамките на портала „Мама, татко и аз“, стартира и първото по рода си у нас семейноonline радио. То ще бъде безценен помощник в отглеждането на децата. Амбициозният проект ще включва много детски предавания, приказки, детски песни, както и авторски предавания и интервюта, полезни за родителите. Носител на идеята за радио „Фемили“ е чаровната журналистка Евелина Павлова, позната от телевизионния екран.

 

 

 

image029ОТКРИВАЩО СЪБИТИЕ

Стартът на портала “Мама, татко и аз” и Радио „Фемили“ще бъде отбелязан с хепънинг на 23.06.2012 г. (събота) от 10:00 часа в Южния парк (естрада, с вход от бул. Гоце Делчев). Специален гост е Влади Ампов-Графа, който с радост застана зад каузата. В събитието ще се включат и децата от детски хор ПИМ – ПАМ, създаден от уважавания български композитор Борис Карадимчев. Медийни партньори на събитието са БНР, в. Дневен Труд, сп. Моето бебе и аз, LadyZone.